Valentine's Day Mesaje

 

O persoana pe care o iubesti reprezinta o extensie a ta. Fara ea nu esti complet, asa ca te rog sa ai grija de tine pentru ca nu vreau sa pierd o parte din mine.

Daca ma urasti trage in mine cu arcul, dar ai grija sa nu ma nimeresti in inima pentru ca acolo te afli tu.

As vrea sa-ti spun multe, dar nu cred ca as gasi mesaje  potrivite... asa ca iti spun atat: Te iubesc.

Undeva, cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa. Asa ca atunci cand esti singura, adu-ti aminte ca cineva, undeva, se gandeste la tine!

Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as alege momentul cand te-am cunoscut.

As vrea sa fiu o lacrima in ochiul tau, pentru a putea aluneca pe obrazul tau si a ajunge pe buzele tale, dar nu as vrea ca tu sa fii o lacrima pe obrazul meu pentru ca te-as pierde ori de cate ori as plange!

Dragostea este intodeauna rabdatoare si draguta,niciodata nu e geloasa.nu e laudaroasa sau increzuta,nu e nepoliticoasa sau egoista,nu se apara dar nici nu se razbuna.

Dragostea nu gaseste placere in pacatele altora,dar gaseste placere in adevar.Este gata intotdeauna sa ierte,sa aibe incredere,sa spere si sa indure.Te iubesc mult de tot!

Pentru iubire si dragoste nu se multumeste, in consecinta, n-o sa iti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc.

As vrea mereu s-mi fi aproape,sa te pot strange in brate,sa te iubesc,sa te sarut,sa te privesc in ochi si sa iti spun : TE IUBESC !

Un duh mi-a promis ca imi indeplineste 3 dorinte.Eu i-am spus ca nu-mi trebuie 3, nici macar de 2 nu am nevoie, ci doar de una : mi-as dori sa te am pe tine...Te iubesc mult !

Azi noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca.Dar mi-a zambit spunandu-mi ca un inger nu poate veghea alt inger..Tu esti un inger cazut din cer !

Daca a fi indragostit inseamna sa nu poti trai fara a poseda obiectul dorintelor tale,sa-ti sacrifici pentru asta tot timpul,toate placerile si toata viata,atunci sunt intr-adevar indragostit !

Inima ta,pe care n-am cunoscut-o bine,nu este facuta pentru dragoste;numai a mea este capabila de asa ceva;a ta este de-a dreptul fara mila !

Prietenia duioasa,increderea binefacatoare si singura fara rezerve,durerile alinate,placerile sporite,speranta incantatoare,amintirile dragi,unde le putem afla daca nu in IUBIRE ?

Abia cand te-am intalnit pe tine am inceput sa vad limpede.Am recunoscut curand ca farmecul dragostei se datora calitatilor sufletesti,ca numai ele puteau sa-i pricinuiasca excesul si sa-l justifice.In sfarsit,am inteles ca nu puteam nici sa nu te iubesc,nici sa iubesc pe alta.

Dragostea adevarata nu se poate impaca cu acea liniste sufleteasca,cu acea indiferenta care ingaduie comparatii...Te voi iubi cu dragostea cea mai tandra si chiar cea mai aprinsa...

Theme Designed by Grozavu.ro