Mesaje Dragobete

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta... Tie vreau sa iti ofer totul, de Dragobete, pentru ca te iubesc

Iti multumesc pentru fiecare zambet pe care il aduci in viata mea... si sa stii ca, de cand te-am cunoscut, mi se spune ca zambesc mereu ;)!

Azi, de Dragobete, voi desena un cerc si nu o inima in jurul numelui tau. Pentru ca o inima se poate rupe dar un cerc ramane pentru totdeauna. Te iubesc!

Te iubesc si asta se intampla de ceva timp si nu pot decat sa imi doresc sa fie pentru totdeauna... pentru ca ziua de Dragobete este ziua noastra si ziua noastra e in fiecare zi.

Nu trebuie sa exista o zi anume, desemnata de noi, oamenii, pentru
a-ti declara iubirea.

Dragobetele vesteste
Primavara ca soseste,
Si-un prieten TE IUBESTE!
Si-ti trimit din departare
Un gand bun, si-o sarutare!

Nimic nu poate sa ne intreaca pe noi cand dormim unul langa celalalt... Sau cand ne privim noi in felul nostru numai de noi inteles... Sau cand ne sarutam asa, de parca este ultimul sarut... Sau cand ne iubim si simtim ca am devenit unul... Sau cand ne spunem atat de multe fara sa rostim un cuvant... Stii? Cand vad toate astea... Imi dau seama ca in dictionar, in dreptul cuvantului "iubirea noastra este perfecta" este poza noastra.

Acum doua zile te-am cunoscut... inca din prima clipa mi-ai parut simpatic... ieri am stat si m-am gandit la tine... taraitul telefonului m-a bulversat: ma invitai la un suc... am iesit, ne-am distrat. azi tot ce respir esti tu... o fi dragoste?! sau doar o alarma falsa? cert e ca e suficient cat sa ramai in inima mea... pe veci

Am sarutat cele mai dulci buze...Am ascultat cel mai suav glas...Am privit cei mai frumosi ochi...Am simtit cea mai calda atingere...Am inceput sa iubesc cea mai sincera inima...Te iubesc cum n-am crezut ca o sa pot iubi in viata mea...cu mintea si cu trupul...Iti multumesc ca ma faci fericita...As putea lua aripile zorilor si sa zbor de la un capat la altul al pamantului in cautarea ta, as putea fi o lacrima de argint intr-un ocean si acea lacrima sa inoate neobosita pana in strafundurile si abisurile oceanului cautandu-te pe tine, as putea fi o raza de soare care sa scotoceasca in toate cotloanele lumii acesteia in cautarea ta si tot degeaba daca m-as lasa purtat pe aripile mortilor, tot nu te-as putea gasi, daca tu n-ai fi binevoit sa mi te arati si daca Stapanul Lumii nu mi-ar fi deschis ochii sa te vad si daca El nu mi te-ar fi adus, aici langa mine si apoi in inima mea. Zambeste! Cineva te iubeste!!!

 

 

Theme Designed by Grozavu.ro